OFERTA PUBLICA INITIALA S.P.E.E.H Hidroelectrica S.A.

by Adriana Niculescu

Ați accesat pagina dedicată Ofertei Publice (Oferta) a S.P.E.E.H Hidroelectrica S.A.

Informațiile de pe acest website nu constituie o ofertă sau o invitație de cumpărare de valori mobiliare ale S.P.E.E.H Hidroelectrica S.A. în nicio jurisdicție în care o astfel de ofertă sau invitație nu este autorizată sau niciunei persoane căreia este ilegal să i se facă o astfel de ofertă sau solicitare. Utilizatorii potențiali ai acestor informații sunt rugați să se informeze cu privire la orice astfel de restricții și să le respecte.

Orice valori mobiliare discutate în paginile următoare nu pot fi oferite sau vândute în Statele Unite ale Americii, în lipsa înregistrării conform Legii SUA privind Valorile Mobiliare din 1933 (în limba engleză: „U.S. Securities Act of 1933”), cu modificările ulterioare, sau ca urmare a unei excepții de la o astfel de înregistrare sau într-o tranzacție care nu face obiectul unei astfel de înregistrări.

Pentru a putea vizualiza și/sau descărca documentele referitoare la Oferta, vă rugăm selectați țara din care accesați site-ul în căsuța de mai jos și citiți cu atenție anunțul înainte de a decide dacă doriți să accesați informațiile privind Oferta.