Politica De Confidentialitate

Prezenta politica de confidentialitate descrie politicile si practicile curente ale Swiss Capital S.A. cu privire la colectarea datelor personale de catre Swiss Capital S.A. prin intermediul site-ului www.swisscapital.ro administrat de aceasta (denumit in continuare „‘site-ul Swiss Capital”). Prezenta politica de confidentialitate nu are legatura cu practicile Swiss Capital S.A. cu privire la colectarea datelor personale, altfel decat prin intermediul internetului. Notiunea de „date personale” cuprinde informatiile personale cu privire la identitatea Dumneavoastra, precum numele, data nasterii, adresa de e-mail sau adresa postala, precum si orice alte informatii care va pot identifica, inclusiv informatiile legate de starea de sanatate.

Notificarea schimbarilor aduse prezentei politici

Swiss Capital aduce in mod continuu imbunatatiri si noi functionalitati in acestui site, precum si produselor si serviciilor din oferta proprie. Din acest motiv, precum si al schimbarilor de natura legislativa ori tehnica, politica de confidentialitate va suferi schimbari ocazional. In cazul in care aceste practici suporta modificari, Swiss Capital va va notifica acest lucru la acel moment. Va recomandam sa verificati frecvent aceasta pagina.

Colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul www.swisscapital.ro

Singurele date personale pe care Swiss Capital le colecteaza in prezent prin intermediul site-ului sau sunt informatiile oferite in mod voluntar de catre dumneavoastra, in decursul utilizarii acestuia. Spre exemplu, intrebarile si solicitarile pe care ni le puteti adresa folosind www.swisscapital.ro sunt adresate folosind un formular in care puteti introduce numele dumneavoastra ori alte date de contact ori date personale.

Utilizarea datelor cu caracter personal colectate prin www.swisscapital.ro

Swiss Capital foloseste datele cu caracter personal in scopul de a va oferi un raspuns la intrebarile adresate prin acest website. De asemenea, Swiss Capital utilizeaza aceste date cu scopul de a imbunatati continutul si functionalitatea acestui website, in scopul de a intelege mai bine nevoile clientilor si ale pietei si de a ne imbunatati serviciile. Swiss Capital poate folosi aceste informatii pentru a va contacta pe viitor cu privire la produse si servicii despre care pot fi de interes pentru dumneavoastra.

Colectarea datelor cu caracter anonim prin intermediul www.swisscapital.ro

Pe langa informatiile oferite de dumneavoastra in mod voluntar pe site-ul nostru, Swiss Capital foloseste mijloace tehnice pentru a colecta informatii cu caracter anonim cu privire la utilizarea site-ului. Spre exemplu, Swiss Capital tine statistici cu privire la numarul de vizitatori ai site-ului, la data, ora si durata vizitei si la paginile vizitate. De asemenea, mijloacele tehnice folosite de Swiss Capital determina si browserul web utilizat si adresa de la care este accesat site-ul (spre exemplu daca utilizatorul a facut click pe o reclama pentru a deschide site-ul). Aceste tehnologii insa nu va identifica pe dumneavoastra in mod personal, ci pur si simplu genereaza statistici referitoare la vizitatori si la modul in care acestia utilizeaza site-ul. Swiss Capital poate utiliza aceste informatii cu caracter anonim si le poate comunica unor terti in scopul de a imbunatati continutul si functionalitatea acestui website, in scopul de a intelege mai bine nevoile clientilor si ale pietei si de a ne imbunatati serviciile.

Furnizarea datelor cu caracter personal catre terti

Swiss Capital isi rezerva dreptul de a furniza o parte sau chiar toate datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului cu subcontractorii sai, care vor folosi aceste date in concordanta cu prezenta politica de confidentialitate in scopul rezolvarii solicitarii dumneavoastra pentru care ne-ati furnizat datele. Aditional, pot exista situatii in care Swiss capital poate comunica sau transfera datele personale aflate in baza de date proprie, spre exemplu, in scopul respectarii unor cerinte legale, la solicitarea institutiilor Statului ori pentru a va proteja interesele, ori in situatia unei vanzari, fuziuni, reorganizari, dizolvari ori a altui eveniment similar. Desi nu exista nicio metoda de transmitere a datelor care sa garanteze securitatea perfecta impotriva interceptarii informatiilor de catre terti, Swiss Capital depune eforturi rezonabile pentru protejarea datelor inclusive criptarea informatiilor dupa standardele aplicate in industrie si aplica si alte metode de securizare in acest scop.

Intrebari referitoare la politica de confidentialitate

Pentru eventuale clarificari privind prezenta politica de confidentialitate si modul de utilizare a datelor cu caracter personal de catre Swiss Capital, va rugam sa ne contactati.

No documents found.