Prospect si informatii Oferta Publica Transelectrica

by swisscapital

Swiss Capital SA, in calitate de Membru al Sindicatului de intermediere a Ofertei Publice Secundare de Vanzare de actiuni Transelectrica, are deosebita placere de a va pune la dispozitie Prospectul Final aferent Ofertei.

NOTA IMPORTANTA

Inainte de a continua accesarea urmatoarelor pagini de pe website, trebuie sa cititi si sa luati la cunostinta continutul acestei note.
Paginile urmatoare de pe website contin prospectul cu privire la vanzarea unui pachet de 15% din Actiunile Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A („Transelectrica S.A.”)  aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare prin decizia cu nr. _______/2012 („Prospectul”). Oferta de Actiuni Transelectrica se face numai pe baza Prospectului aprobat de catre CNVM.
Paginile urmatoare includ versiunea electronica a Prospectului si a deciziei de aprobare a Prospectului emisa de CNVM.
Prospectul in format fizic  este disponibil pentru consultare la sediile intermediarilor Banca Comerciala Romana, Intercapital Invest si Swiss Capital cat si la sediul punctului de lucru al Emitentului.
O decizie de investitie in legatura cu Actiunile trebuie facura numai pe baza Prospectului publicat in conformitate cu legea romana. Numai informatia continuta in Prospect produce efecte juridice in legatura cu Oferta de Actiuni emise de Transelectrica.

CITITI PROSPECTUL INAINTE DE A SUBSCRIE

Orice persoana fizica sau juridica, rezidenta sau nerezidenta, poate subscrie Actiuni care fac obiectul Ofertei pentru care s-a aprobat Prospectul, cu respectarea legilor si regulamentelor aplicabile si a prevederilor si restrictiilor incluse in Prospect, considerat in integralitatea sa.
Va sfatuim sa cititi cu atentie aceasta nota inainte de a accesa sau de a utiliza in orice mod Prospectul.
Pentru a accesa Prospectul, confirmati ca ati inteles si ati luat la cunostinta faptul ca nimic in acesta comunicare electronica nu constituie o oferta de vanzare sau o solicitare de a cumpara actiuni ale Transelectrica S.A. in Statele Unite ale Americii sau in alte jurisdictii unde legea nu permite sa se vanda sau sa se solicite achizitionarea acestor valori mobiliare.
Prospectul  va este pus la dispozitie doar daca confirmati ca aveti dreptul sa il accesati in conformitate cu legea aplicabila si daca declarati prin prezenta ca nu sunteti o persoana din Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Japonia sau dintr-o jurisdictie in care nu este legala oferirea sau solicitarea de a vinde aceste actiuni.
Va reamintim ca Prospectul  este pus la dispozitia dumneavoastra in baza faptului ca sunteti o persoana catre care Prospectul  poate fi distribuit in mod legal in conformitate cu legile jurisdictiei in care domiciliati si ca ati luat la cunostinta faptul ca acesta este un Prospect  si ca oferta publica secundara de actiuni ale Transelectrica S.A. nu se adreseaza si nu va fi oferita public in afara teritoriului Romaniei, informatia continuta pe website fiind destinata publicului din Romania.
In particular, atragem atentia ca nu va fi facuta o oferta publica de actiuni ale Transelectrica S.A. in nicio tara a UE sau SEE (alta decat Romania) si nici intr-o tara terta UE sau SEE, inclusiv Statele Unite ale Americii, Australia, Canada sau Japonia sau catre persoane rezidente sau localizate in aceste tari.

Luand in considerare faptul ca nu e luata nicio masura pentru derularea unei oferte publice de actiuni ale Transelectrica SA in nicio tara, exceptand Romania, daca sunteti din afara Romaniei trebuie sa va asigurati ca aveti dreptul sa accesati Prospectul, pentru ca sunteti un investitor calificat in intelesul Directivei Prospectului 2003/71/CE si pentru ca vi se permite de catre legislatia aplicabila in tara dumneavoastra.
Nerespectarea interdictiilor si limitarilor mentionate mai sus poate constitui o incalcarea a legislatiei aplicabile valorilor mobiliare.
Informatia continuta in paginile urmatoare  nu poate fi distribuita catre public sau catre persoane neautorizate in afara teritoriului Romaniei. Nici Emitentul, nici Ofertantul si niciunul dintre Membrii Sindicatului de Intermediere nu accepta raspunderea in legatura cu reproducerea sau distribuirea acestei versiuni electronice a Prospectului catre orice persoana neautorizata in afara Romaniei.
Pentru a accesa paginile urmatoare de website, va rugam sa confirmati ca urmatoarele declaratii va sunt aplicabile:
(1) Am citit si inteles nota de mai sus si accept conditiile sale;
(2) Nu sunt o persoana careia sa i se aplice restrictiile de mai sus.

In cazul in care nu puteti da aceasta confirmare, trebuie sa apasati optiunea marcata „NU CONFIRM”.

Selectand optiunea „CONFIRM” de mai jos, se va considera ca va sunt aplicabile cerintele privind accesul la Prospectul  de mai sus.

AVERTISMENT:

VIZA DE APROBARE APLICATA PE PROSPECTUL DE OFERTA PUBLICA NU ARE VALOARE DE GARANTIE SI NICI NU REPREZINTA O ALTA FORMA DE APRECIERE A CNVM CU PRIVIRE LA OPORTUNITATEA, AVANTAJELE SAU DEZAVANTAJELE, PROFITUL ORI RISCURILE PE CARE LE-AR PUTEA PREZENTA TRANZACTIILE DE INCHEIAT PRIN ACCEPTAREA OFERTEI PUBLICE OBIECT AL DECIZIEI DE APROBARE. DECIZIA DE APROBARE CERTIFICA NUMAI REGULARITATEA PROSPECTULUI IN PRIVINTA EXIGENTELOR LEGII SI ALE NORMELOR ADOPTATE IN APLICAREA ACESTEIA.
Investitorii se vor baza numai pe prevederile Prospectului pentru a lua decizia de a investi.

Pentru informatii suplimentare avem rugamintea sa ne contactati telefonic la 021 408 42 00, 021 408 42 08 sau prin email pe adresa office@swisscapital.ro